Actes de dissabte de solidaritat amb Euskal Herria

Dissabte 25 a les 13h, 60 persones ens vam reunir a la plaça de Sant Jaume davant de la seu del govern de la Comunitat Autònoma de Catalunya, reivindicant l’Amnistia dels presoners polítics bascos i catalans.
Es van corejar crits a favor de l’amnistia i l’autodeterminació d’Euskal Herria i els Països Catalans, i va concloure amb la lectura del manifest d’Amics i Amigues d’Euskal Herria que narra la situació del conflicte polític entre Euskal Herria i els estats espanyol i francès en la nova cruïlla històrica, després del cessament definitiu de l’activitat armada d’ETA.
Va finalitzar l’acte amb una breu intervenció de Manu Ugartemendia, en nom de Herrira, agraint la solidaritat rebuda en els diversos dies que tant ell com altres companys i companyes basques han estat en terres catalanes.


Acte a Granollers

Una dotzena de persones van assistir a l’acte que es va celebrar a Granollers el dissabte a la tarda, a els anònims d’aquesta localitat.
En ell Josu Trueba, autor del projecte KM-0 contra la dispersió models presoners bascos i basques i de suport als familiars i cercles pròxims que pateixen aquesta política de càstig per part dels estats espanyol i francès, juntament amb Kandido Zubikarai, van realitzar una presentació dinàmica de la situació que pateixen els familiars, mitjançant els vídeos de Josu i les experiències de Kandido Zubikarai des de la seva condició de expresoner polític basc durant 22 anys i mig.


%d bloggers like this: