Imatges i Cronica Marxes de Torxes Solidaries Rescat 2011 Per Nadal Els volem a casa

Concentració L'Hospitalet de Llobregat

 

C.S.O. L'Astilla L'Hospitalet de Llobregat

 

Marxa de Torxes a Vilafranca del Penedes

 

Marxa de Torxes a Vilafranca del Penedes

 

Marxa de Torxes a Vilafranca del Penedes

 

Marxa de Torxes a Igualada

Marxa de Torxes a Igualada

 

Marxa de Torxes a Barcelona

 

Marxa de Torxes a Barcelona

 

Marxa de Torxes a Barcelona

 

Marxa de Torxes a Barcelona

Enguany Rescat ha convocat les marxes de torxes amb el lema ” Per Nadal les volem a Casa “, on ja es porta 10 anys reivindicar com a forma de protesta i de solidaritat cap a les companyes segrestades per l’Estat espanyol i francés. En aquest cas en Jordi, la Lola i la Marina.

Divendres 16 de desembre, va tenir lloc a l’Hospitalet de Llobregat una de les mobilitzacions, on una vintena de persones es van concentrar davant l’Ajuntament.

A Vilafranca del Penedès, una trentena de persones s’han concentrat per demanar la llibertat deles companyes, on tot seguit s’ha fet un sopar popular i una festa antirepressiva.

A Igualada, a la comarca de l’Anoia una quarentena de persones han marxat amb torxes per demanar la llibertat de les companyes empresonades pels estats opressors francèsi espanyol.

Ens falta comptabilitzar altres poblacions que han convocat marxes de torxes. Tan bon punt en tinguem més detall tornarem a comunicar tota aquesta informació. Només sabem que en el cas de Terrassa la faran el dia 24 de desembre al vespre.

El dissabte 17 de desembre cap a dos quarts de vuit del vespre, unes 200 persones van sortir de la Rambla Canalaletes, baixant pel centre de les rambles demanat la llibertat de les preses polítiques catalanes, Lola,Marina i Jordi empresonades pels estats espanyol francés, consignes es podien escoltar de solidaritat i suport mutu, contra la tortura,disperssió i aïllament, per la llibertat dels ¨Països Catalans i contra la Llei Antiterrorista. La marxa, amb la llum de les torxes i l’escalfor de la solidaritat
va seguir les rambles abaix,amb un gran desplegament policial per part dels mossos d’esquadra com a forma d’intimidació i coacció.
La mobiltizació passà per carrer ferran i finalitzà a la Plaça Sant Jaume on es llegí el comunicat corresponent a les Marxes de Torxes d’enguany.

Des de Rescat ( col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes ) agraïr un any més la solidaritat cap a les preses polítiques catalanes. Que la Lluita Continua Fins l’últim RESCAT, i que les volem lliures en una Terra lliure !

PER NADAL LES VOLEM A CASA !

Anuncis

%d bloggers like this: