Marxa de Torxes, Convocatories i Comunicat

COMUNICAT MARXA DE TORXES 2011, Per Nadal Les Volem a Casa!

Altre cop Nadal, temps de falses esperances i falsa felicitat, amb les seves llumetes i les seves cançonetes comercials pretenen fer-nos oblidar les misèries i les injustícies d’un sistema polític i econòmic salvatge i destructiu. Temps de pau, joia i alegria, de retrobaments i bones intencions, en resum, temps d’hipocresies i falsedats…. I la veritat és que en el fo …ns res no ha canviat, o si, però a pitjor, a les presons de l’Estat espanyol i francès les nostres companyes preses segueixen patint les mateixes restriccions i la mateixa repressió que pateixen la resta de l’any, per a elles no hi ha esperances que valguin, ni felicitat embolicada amb papers de colors, per a elles les parets segueixen reflectint el gris de la seva realitat, allunyades de la seva terra i de la seva gent, segrestades i dispersades.

Són ja deu anys de Marxes als Països Catalans i des de Rescat no ens cansarem de reivindicar i exigir el que ara per ara ja hauria de ser una realitat, i és que les nostres companyes tornin a casa lliures en una terra lliure. Ara més que mai aquesta reivindicació es torna exigència, ara més que mai la seva injustícia es fa més palesa i ara més que mai cal demostra’ls-hi que no estan soles ni ho estaran mai mentre duri el segrest, el xantatge i la venjança a la que es veuen sotmeses.

Fem que la nostra força i solidaritat travessin els murs de les seves presons, fem que amb les nostres torxes els arribi la llum de la veritable esperança, que sentin la nostra escalfor, el nostre compromís.

Fem de la seva lluita la nostra i no oblidem que encara tot està per fer i tot és possible…

LLIBERTAT PRESES POLÍTIQUES CATALANES!!!

LLIBERTAT LOLA, MARINA I JORDI!!!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!!!

Convocatòries de les Marxes de Torxes per aquest cap de setmana de solidaritat amb les preses polítiques catalanes, en Jordi,la Lola i la Marina.

Barcelona. Dissabte 17 de desembre 19.00h Rambla de Canaletes.
Vilafranca. Divendres 16 de desembre. 20.00h Plaça de la Vila.
Igualada. Divendres 16 de desembre. 20.00h Plaça Pius XXI.
Sabadell. Divendres 16 de desembre. 19.30h Plaça Sant Roc.
Hospitalet de Llobregat. Divendres 16 de desembre 20.00 h Rambla Just Oliveres. davant de la Renfe i Linea 1

Advertisements

%d bloggers like this: