Comunicat de Rescat per les Marxes de Torxes ’09

Comunicat de Rescat per les Marxes de torxes de desembre del 2009.

Recordeu que aquí hi trobareu totes les convocatòriesLes marxes de torxes ens recorden que està a punt de passar un any més sense els presos i les preses polítiques catalanes, ostatges d’un conflicte armat i segrestats i segrestades pels estats espanyol i Francès. Però aquest any també ens recorden que serà l’última marxa que farem amb en Zigor, en Diego i la Laura empresonades.

Després de 9 llargs anys i amb compliment íntegre de la condemna, els nostres companys sortiran al carrer el proper mes de gener i la propera marxa la podrem fer amb la seva companyia i també la de la Laura.

L’alliberament proper d’en Zigor i en Diego, i el de la Laura a l’agost ha de ser per força motiu d’alegria. Per retrobar-los, per portar 9 anys al peu del canó (elles des de dins i nosaltres al carrer) havent participat en tantes marxes, manis, vagues de fam, xapeos… havent fet tants quilòmetres per visitar-les o havent patit quilòmetres de trasllats, canvis de presons i de mòduls… Els anys passen, però les forces per lluitar no caduquen.

D’aquesta alegria ens toca treure’n forces renovades, perquè l’Estat mai ens ho posarà fàcil, perquè les nostres companyes Marina i Lola continuaran empresonades i és que, com totes sabem, la lluita continua.

I pe últim, volem agrair a totes les persones que han participat en les marxes, i sobretot, les que cada any ens donen un cop de mà organitzant la convocatòria del seu poble, perquè sense vosaltres, les 16 convocatòries d’aquest any no haguessin estat possibles.

Llibertat presos i preses polítiques!

Lola, Marina, Laura, Diego i Zigor, us volem a casa!

Anuncis

2 Respostes to “Comunicat de Rescat per les Marxes de Torxes ’09”

  1. Rescat: Marxes de Torxes 2009 « Tota La Vila Says:

    […] amb els catalans i catalanes que formen part del Col·lectiu de Presos Polítics Bascos (CPPB). El comunicat assenyala que després de 9 llargs anys i amb compliment íntegre de la condemna, la Laura, en […]

  2. Comunicat de Rescat per les Marxes de Torxes 2009 « Free Marina Says:

    […] ens recorden que serà l’última marxa que farem amb en Zigor, en Diego i la Laura empresonades [Rescat]. idth=“160″ Després de 9 llargs anys i amb compliment íntegre de la condemna, els […]

Els comentaris estan tancats.


%d bloggers like this: