Comunicat d’en Zigor en motiu de les Marxes de Torxes

Comunicat escrit pel pres polític català Zigor Larredonda des de la presó d’Albacete, per llegir i difondre a les marxes de torxes convocades arreu del país.

Bones gent!

Com va la marxa de torxes? Espero que no s’hagi cremat ningú, que posats a cremar sempre tenim draps i fotos borbóniques que ens fan més caliu.

Un any més que us toca sortir durant aquestes dates per recordar que no totes ho podem fer. I un any més que nosaltres ens sentim acompanyats per vosaltres. De ben segur que arribar el dia en el que no calguin ja aquestes marxes, per per aconseguir-ho només tenim un camí. El camí de la lluita, un camí que sovint es dur, que ens pot dur a la presó, per es que ningú ens ha dit mai que la cosa fos fàcil. El que es important es fer el que sabem que cal fer, mesurant les conseqüències dels nostres actes, i no deixant que la por a la repressió aturi l’impuls que ens dur a la independència i el socialisme.

Així que vosaltres a continuar organitzant-vos a fer front a l’espanyolisme i el capitalisme que nosaltres continuem amb el cap ben alt i posant el nostre granet de sorra per fer avançar la lluita.

Bé, ja sabeu, a gaudir de les coses bones i a lluitar contra les dolentes. Besades!

SALUT I REVOLUCIÓ

ZIGOR LARREDONDA MUÑOZ

Anuncis

%d bloggers like this: