Comunicat de Suport a Can Vies

Els propers 24 i 25 de gener es celebrarà, a l’Audiència Provincial de Barcelona, el judici contra Can Vies. Per això, s’ha convocat el dia 24 de gener davant de jutjats un acte que durarà tot el matí, mentre es celebri el judici. Des de l’assamblea de Can Vies ens van demanar un comunicat de suport al Centre Social i nosaltres no hem volgut deixar passar l’ocasió de mostrar-los la nostra solidaritat i agrair una vegada més el suport i la implicació de la gent de Can Vies amb la lluita per la llibertat dels i les preses.

Comunicat de Rescat de Suport al CSOA Can Vies

Rescat està acostumat a fer comunicats q mai en voldria fer. I avui ens torna a tocar.

La setmana que ve, el Centre Social Can Vies serà jutjat i sentenciat no per l’Audiència Provincial, sinó pels tecnòcrates encarregats de la gestió de la nostra ciutat  i que han fet de Barcelona una marca de consum amb el seu propi copyright. Barcelona, l’acròpoli postmoderna de la diversitat fashion, és una empresa que factura 11 milions de turistes a l’any. Una ciutat aparador dissenyada per oblidar i amagar la cara B de tanta retòrica sostenible. Una cara B mil vegades fragmentada i mil vegades més aixecada en torn a la desocupació de l’ordre i a la creació d’espais alliberats i parcialment articulats.

La fluïdesa de la contracultura alternativa, la invenció de xarxes que generen un teixit veïnal dins dels barris, i els carrers com un punt festiu de trobada reivindicativa. La ciutat invisible que creix, respira i protesta d’esquenes al turista que consumeix compulsivament rutes modernistes, passareles Gaudí i museus que mercantilitzen el patrimoni de la humanitat. Enfront de la proposta econòmica de gestió empresarial fonamentada en   els beneficis i la plusvàlua, la construcció horitzontal d’un projecte ètic de vida i de lluita, si és que alguna vegada no han sigut la mateixa cosa. Això és Can Vies.

Cultura de barris.

Cultura d’autodefensa: la propietat col·lectiva com una pràctica més d’acció directa.

I cultura d’autogestió, ampliant-la, per què no? fins a una perspectiva de territorialitat i de dret a decidir, a determinar la nostra voluntat.

Perquè la paraula és de tots i de totes.

Perquè Can Vies és una resposta plural i un mapa alternatiu per arribar a la transformació revolucionària de l’entorn que ens envolta.

I perquè la solidaritat forma part de les nostres conviccions.

Des de Rescat, llavors, ens afegim a la defensa de Can Vies i demanem a tothom que pugui que hi sigui present els propers dies 24 i 25 de gener al Passeig Lluís Companys, i que col·labori en la defensa d’un espai únic i irrepetible.

FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE.

Més informació sobre el judici a Can Vies i els actes de protesta organitzats: http://www.barrisants.org/

Anuncis

%d bloggers like this: