Marxa a la presó de Wad-Ras

Unes 50 persones van participar el dissabte 27 d’octubre cap a les 19h. a la marxa convocada per Rescat a la presó de dones de Wad-Ras on el passat mes d’agost fou traslladada la presa política Laura Riera. Durant el transcurs de la marxa, que es va dur a terme pels carrers del barri del Poblenou, els participants van cridar consignes en favor de l’alliberament dels i les preses polítiques.

+ notícia, comunicat Laura Riera  i fotografies

El dispositiu policial desplegat pels Mossos d’Esquadra es va poder veure tan a l’inici de la manifestació com a l’arribada a la presó, on agents del cos feien un cordó de seguretat al voltant del centre penitenciari. Finalment i per concloure la marxa es van llegir els comunicats que tan Rescat com la Laura havien fet per l’ocasió.

Per acabar, es convocava a un sopar solidari que va tenir lloc a l’Ateneu Popular Octubre.

Comunicat de la Laura Riera en motiu de la Marxa:

Salut companys i companyes!

Altra vegada és només el gruix dels murs d’una presó els que ens separen. És només el formigó i els maons el que ens impedeix estar més a prop físicament. Malgrat aixó, per mi, per nosaltres, això és un retrobament!!!!. I sabem que accions com aquesta són una mostra d’anims, de força i d’esperit de lluita.

Fa uns mesos era a Picassent i ara a l’antic barri obrer del Poblenou on ens trobem. Fa uns mesos era amb el Diego i ara és amb el Dídac un nadó que em dóna més motius i més raons per lluitar per l’autodeterminació dels pobles i la justícia social al món. Perquè jo com tots i totes vosaltres lluitem per un futur on el Dídac i els seus companys visquin en llibertat i igualtat. Sabem que això no és fàcil però estem disposats i disposades a no cansar-nos, a perseverar en la nostra veritat, en els nostres anhels, en la nostra victòria!!!

Vull que sapigueu que des de la finestra del meu mòdul puc veure la pintada que diu: Llibertat Laura Riera, pres@s al carrer. I són fets com aquest o com la concentració d’avui el que – al costat del Dídac- em fan persistir en la nostra lluita, entre vosaltres, entre la meva gent!!!

LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ

Laura Riera.

I més fotografies…

Anuncis

%d bloggers like this: