Festes de Cornellà: comunicat Marina

Aquest passat cap de setmana l’Assemblea d’Okupes de Cornellà va celebrar les Festes Alternatives, on es va llegir el següent comunicat escrit per la Marina en el ja tradicional brindis pels presos/es:

Salut Cornellà!
Voldria aprofitar aquesta oportunitat per a fer-vos arribar una forta abraçada revolucionària, humil però ferma, plena de ràbia i orgull per a que arribi a tots i totes vosaltres en aquest brindis solidari. També m’agradaria celebrar amb vosaltres la fi del segrest d’en Juanra i compartir aquest moment amb la Lola, la Laura, el Zigor, el Diego i tots i totes les preses polítiques amb les que compartim aquesta lluita.

Us escric des de Fleury-Mérogis, presó que es troba a més de 1.000km de distància d’aquí. Com ja sabeu això no és casualitat, forma part de la tristament famosa política de dispersió que utilitzen els estats espanyol i francès amb l’objectiu d’allunyar-nos de la nostra terra, aïllar-nos de la nostra gent i trencar els llaços solidaris que cada dia anem construint. Ja ens podem portar al mig de l’oceà!, que res ens impedirà seguir endavant amb el puny ben alt. Quan un poble està decidit a no deixar-se trepitjar no hi ha murs que l’aturin i una vegada emprès el camí de la lluita no hi ha res que el pugui fer retrocedir: És mitjançant la
lluita que aconseguirem trencar totes les cadenes. És gràcies a la lluita que aconseguirem convertir-nos en persones millors, dia a dia, pas a pas, amb convicció, perseverança i fermesa.

Els murs d’aquesta presó són molt visibles, els que tenim a fora no ho són tan però no per això deixen d’existir. Fins que no els trenquem tots no aconseguirem ser lliures de veritat. Només tenim una opció: lluitar, lluitar sense complexes, lluitar sense por, al carrer, al barri, al poble, lluitar fins al final, ara i sempre, des de la presó i des d’on faci falta, lluitar amb vosaltres, aquí, ara, a les festes alternatives de Cornellà!
Una forta abraçada!!

Anuncis

2 Respostes to “Festes de Cornellà: comunicat Marina”

  1. Festes de Cornellà 2007: Comunicat Marina « Free Marina Says:

    […] rescat.wordpress.com […]

  2. Comunicat: judici per l’aplicació de l’Euroorde a la Marina « Free Marina Says:

    […] rescat.wordpress.com […]

Els comentaris estan tancats.


%d bloggers like this: