Comunicat davant la sortida en llibertat d’en Juanra

El proper 14 de maig, el pres polític català, Juanra sortirà en llibertat, després d’haver complert íntegrament la condemna de 5 anys de presó, imposada per l’Audiència Nacional per la seva col.laboració amb el comando Barcelona d’ETA.
Des de Rescat volem mostrar públicament la nostra alegria per aquest fet i donar una calurosa benvinguda al nostre company. Després de més de 5 anys de judicis, extradicions, trasllats, locutoris, cartes intervingudes, vulneració de drets, restriccions de visites… finalment en Juanra podrà ser amb totes i tots nosaltres.
Però també és necessari recordar que en Diego, la Laura, en Zigor, la Lola, la Marina i tants i tants d’altres presos i preses polítiques segueixen empresonades a tot el món. La posada en llibertat del Juanra ha de ser un motiu de celebració, però sobretot, ens ha de servir per agafar forces per continuar aquest llarg camí de lluita, colze a colze, des de dins i des de fora de les presons.
Així que aprofitem també per enviar una altra calurosa abraçada a totes les companyes empresonades, animant-les a seguir lluitant, recolzant-les i compartint la seva lluita.

Llibertat preses polítiques catalanes!!!

Barcelona, 11 de maig del 2007
Rescat, col.lectiu de suport als presos i preses polítiques catalanes
info@rescat.org
rescat.wordpress.com

Actes de celebració i solidaritat!!
dilluns 14  de maig del 2007
a partir de les 9 del mati davant la presó de Zuera (Saragossa)
… a partir de les 20:00 als diferents poblacions catalanes, brindis per la seva llibertat i solidaritat amb tota la resta de companys i companyes empresonades.

Anuncis

%d bloggers like this: