Febrer intens: xerrades i Marxa a Picassent

Aquest mes de Febrer es presenta intens pel que fa a les activitats de Rescat.

El 3 de Març tornem a repetir la Marxa a Picassent, després de l’èxit de l’any passat, i durant tot el febrer realitzem un seguit de xerrades per presentar-la i anar esclafant els ànims.

Xerrades al País Valencià

El Grup de Suport als Presos i Preses de l’Horta, els impulsors de la Marxa a Picassent, organitzen un seguit de xerrades com a actes previs a la Marxa.

El calendari és el següent:

  • Dijous 8 de febrer a les 20 h a l’Ateneu Al Margen (Barri del Carme-València), Presentació exposició J.A. Garfia i debat sobre les penes de llarga durada. Amb la seva assistència (Grup de Suport als presos i preses de l’Horta).
  • Divendres 9 de febrer a les 20 h al C.S.A El Montó (Alcàsser-l’Horta) Sopar-col.loqui “la Lluita dins i fora del talego”
  • Divendres 16 de febrer a les 21h al Centre Social El Casino (Torrent-l’Horta). Sopar-col.loqui “la Lluita dins i fora del talego”
  • Dissabte 24 de febrer a les 21h al Casal Popular de Castelló (Castelló-la Plana). Sopar-col.loqui “la Lluita dins i fora del talego”

Xerrades al Principat

Per altra banda, des de Rescat estem organitzant un parell de xerrades amb la mateixa intenció anunciadora de la Marxa.

Tot i que encara estan per confirmar, en principi seran el divendres 23 de febrer a Barcelona i el 24 a Vilafranca (de seguida que esn sigui possible penjarem la informació exacta).

Marxa a Picassent

Tot i que ja no serà febrer, el 3 de març fem la II Marxa a Picassent. La cita és a les 12h a l’estació de Rodalies de Benifaió i després de la Marxa hi haurà un acte, dinar i actuació de Feliu Ventura, Pau Alabajos i Els Xiquets de l’Ateneu.

Com l’any anterior, es farà un autocar des de Barcelona.

També en breu penjarem més informació sobre l’autocar (hora de sortida, preu, com apuntar-s’hi etc)

Anuncis

%d bloggers like this: