Comunicat: finalitza la vaga de fam d’en Zigor

Els membres del col.lectiu de presos polítics bascs d’Albacete (entre els quals es troba en Zigor Larredonda) van decidir el passat diumenge 24 de setembre a les 00:00 concluïr la vaga de fam que portaven a terme des del dilluns 18 de setembre, vaga que es va iniciar amb l’objectiu de mostrar la seva solidaritat amb el pres polític basc Iñaki de Juana Chaos, que des del dia 7 d’agost resta en vaga de fam per reclamar la seva excarceració que s’hauria d’haver produït el 25 d’octubre del 2004.
És per això que des de rescat desconvoquem les movilitzacions que es tenia pensat dur a terme amb motiu de la vaga de fam d’en Zigor. Donem les gràcies a tots els col.lectius que d’una manera o altre han donat suport a aquesta campanya.
Des de Rescat denunciem un altre cop la vulneració de la pròpia legislació espanyola que és dona a les presons i la utilització dels presos polítics com a hostatges de l’Estat amb l’objectiu de silenciar i atemorir la dissidència, i en aquest cas per dificultar l’avenç del procés polític de negociació a Euskal Herria i la possibilitat de donar veu als i les basques.

Rescat, 27 de setembre del 2006.

Anuncis

%d bloggers like this: